Kiszállítás

Ételeinkre megrendelésüket minden vasárnap,- hétfő,- kedd.- szerdai napokon 09.30 -tól 19.30 -óráig , csütörtök-, péntek-, szombati napokon 09.30 -tól 20.15 -óráig  tudják leadni telefonon, vagy itt a honlapunkon az ONLINE MEGRENDELÉS menüpont alatt. A kiszállítást 11.30- tól kezdjük. A pizzákat minden nap 15.00 -tól készítjük és szállítjuk ki. Kiszállítási és csomagolási költséget felszámítunk. A kiszállítást Hegyeshalom és Levél területén végezzük, Nagyobb megrendelés és egyedi igényeket esetén  a fent említett helységeken kívül is vállalunk kiszállítást. Telefonos megrendeléseket a 96/220-201 vagy a 70/659-4059 telefonon fogadjuk. 
A kiszállítás Hegyeshalom és Levél belterületére 200,- Ft. 

Csomagolás árak:
Pizza doboz 100,- Ft
Thermo étel és kis leveses doboz 80,- Ft
Nagy leves doboz 100,- Ft
Mártásos tálka 50,- Ft
Salátás tál 150,-
Alu tálca 250,-

Informácíó a kiszállítási időhöz:

Ételeink kiszállítási ideje függ az adott étel, ételek elkészítési idejétől és az adott időpontban az éttermünk belső forgalmától. Egy átlagos pizza ( pld: Cardinale - sonka, kukorica ) elkészítési ideje kb. 8 perc. Ahogy írtuk a  kiszállítási idő a  mindenkori megrendelések függvénye , ami a napi csúcsidőben ( 11.00 -14.00 és 17.00 - 20.00 óra között) akár 90 percet is igénybe vehet. Hegyeshalmban a Mező és Május 1 utca megközelítése a vasúti sorompó miatt jelentősen lassíthatja a kiszállítási időt és ez hatással van a többi kiszállításra is. Kérjük így tervezzék megrendeléseiket! Időpontra történő rendeléseiket kérjük az időpont elött legalább 2 órával leadni szíveskedjenek. Ezeket igyekszünk időpontra teljesíteni , de célszrű +- 15 percet az időpontra betervezni. Hétvégi délidőre történő megrendeléseiket az adott napon célszerű 10.00  óráig leadniuk, de ezt már megelőző napokban is megtehetik.
Kollégáink mindent megtesznek a kiszállítás zökkenőmentes lebonyolításáért. Esetleges reklamációikat kérjük jelezzék telefonon, mert csak így áll módunkban ezekben segíteni Önöknek, vagy kijavítani azokat. A Google és a Facebook nem megoldás a problémák kezelésére! Pozitív visszajelzésüket is szívesen fogadjuk!
Megrendeléskor a kollégáinknak kérjük mindenkor megadni : név, cím, telefonszám ( a telefonszám legyen elérhető ), fizetésmód ( kp, kártya )

Köszönjük megrendeléseiket.

csik