Konyhánkról

A méltán közkedvelt konyhánkban modern gépekkel, a tradicionális magyar konyha technológiájával, és alapanyagaival készítjük el ételeinket. Nálunk a húsleves nagy kondérban, zöldséggel, levescsonttal, marhahússal, lassú tűzön naponta frissen, porok, segédanyagok nélkül készül. Pizzánk saját tésztából, kézzel nyújtva ( nem formában ), a megrendeléskor összeállítva kemencében sütve készül. Egy átlagos pizza ( pld: Cardinale - sonka, kukorica ) elkészítési ideje kb. 8 perc. A kiszállítási idő a  mindenkori megrendelések függvénye, ami a napi csúcsidőben (17.00 - 20.00 óra között) akár 90 percet is igénybe vehet. Hegyeshalmban a Mező és Május 1 utca megközelítése a vasúti sorompó miatt jelentősen lassíthatja a kiszállítási időt és ez hatással van a többi kiszállításra is. Kérjük így tervezzék megrendeléseiket! Időpontra történő rendeléseiket kérjük az időpont elött legalább 2 órával leadni szíveskedjenek. Ezeket igyekszünk időpontra teljesíteni , de célszrű +- 15 percet az időpontra betervezni. Hétvégi délidőre történő megrendeléseiket az adott napon célszerű 10.00  óráig leadniuk, de ezt már megelőző napokban is megtehetik.
Kollégáink mindent megtesznek a kiszállítás zökkenőmentes lebonyolításáért. Esetleges reklamációikat kérjük jelezzék telefonon, mert csak így áll módunkban ezekben segíteni Önöknek, vagy kijavítani azokat. A Google és a Facebook nem megoldás a problémák kezelésére! Pozitív visszajelzésüket is szívesen fogadjuk!
Megrendeléskor a kollégáinknak kérjük mindenkor megadni : név, cím, telefonszám ( a telefonszám legyen elérhető ), fizetésmód ( kp, kártya )

Köszönjük megrendeléseiket.

csik